Til at hjælpe os med få hele dette arrangement har vi brug for rigtig mange frivillige hænder.

 

Vi har fået rigtig mange tilmeldinger fra frivillige som ønsker at deltage i Ønske Jul 2016, og dem som har sendt en tilmelding på nuværende tidspunkt, er alle sammen med.

 

Vi lukker nu for tilmeldingen af frivillige. Såfremt vi skulle komme til at mangle, vil vi åbne for den igen og skrive det på vores facebook side.

 

Tak fordi du gerne vil hjælpe Ønske Jul.

 

 

Der vil være brug for hjælp både før, under og efter aftenen, så har du tid, lyst og mulighed, så tryk gerne på linket herunder og meld dig til.

I weekenden med d. 18. december vil der være brug for hænder til at pakke lidt gaver ind, samt evt. indhente sponsorerede ting rund omkring. D. 25. december skal der ryddes op og pakkes ned.

D. 24. december vil vi få brug for ca. 80-90 hjælpere. Rigtig mange af jer vil få en værtsrolle overfor en familie. Det betyder at du er sammen med dem fra start til slut, klipper julepynt, laver julegaver, danser om juletræ og spiser med familien. En rigtig dejlig oplevelse.

Vi håber at denne lille beskrivelse har fortalt lidt, men har du andre spørgsmå er du meget velkommen til at skrive til os på frivillig@oenskejul.dk .

Arrangementet afholdes i Århus C.

 

 

 

 

 

Vi lover dig en oplevelse for livet, som går lige i hjertet.

Mange julehilsner

Team Ønske Jul