Om Ønske Jul

Julen er en tradition, der bl.a. omhandler ubetinget kærlighed, velsmagende julemad, julegaver og et smukt dekoreret juletræ. Mange børnefamilier i Danmark har ikke ressourcerne til at holde en traditionel juleaften, og forældrene kan dermed ikke give deres børn en dejlig aften med god mad, nissehuer og gaver. Det kan f.eks. være, at der ikke er så mange penge til rådighed, psykiske problemstillinger eller svær sygdom i familien, der gør, at familiens ressourcer ikke er så gode.

”Jeg glæder mig som et lille barn til juleaften”

Juleaften betyder tryghed, nærvær og hygge, og er en aften, som har stor betydning i et barns øjne, specielt hvis der er uro i hverdagen. Dette vil Ønske Jul forsøge at imødekomme.

Derfor inviterer foreningen Ønske Jul en række dårligt stillede børnefamilier til juleaften d. 24. december. Plads kan ansøges gennem vores hjemmeside. Arrangøren, Rasmus Munk, der er på det danske kokkelandshold, vil sammen med andre frivillige hænder sørge for, at aftenen vil indeholde både velsmagende julemad, et smukt pyntet juletræ, donerede gaver til børnene, hygge, nærvær og selvfølgelig kærlighed.

Ønske Jul er en nonprofit, upolitisk og frivillig forening, der udelukkende lever af sponsorater, private donationer og frivillige kræfter.

En frivillig hjælpende hånd kan både være at deltage til selve arrangementet d. 24. december, men vi har også brug for hjælp til f.eks. at hente donerede gaver rundt omkring i landet, som skal fragtes til Århus. Har du lyst til at være en del af Team Ønske Jul og bidrage til at børnene får en aften de ikke vil glemme, kan du læse mere om det her. Derudover er det muligt at donere et beløb direkte – intet er for småt til at have stor betydning!

Foreningen Ønske Jul vil køre så længe, der er brug for den. Alt, der er tilovers fra i år (gaver) bliver gemt til næste år, og er der mad i overskud, vil dette blive foræret til de hjemløse i Århus Kommune, 1. juledag.

På børnenes vegne, tak! Støt os som sponsor, økonomisk,  eller tilmeld dig som hjælper!